Måleributiken i Alvik AB

Måleributiken i Alvik AB

Ändra uppgifter

Kontaktainformation Måleributiken i Alvik AB


Adress: Drottningholmsvägen 175
167 53 Bromma
08-4459595
08-4459590
http://www.maleributiken.se
556328-1418 (Orgnr)

Bransch

Kommentera Måleributiken i Alvik AB

Logga in eller bli medlem gratis för att kommentera företaget.

Om Måleributiken i Alvik AB

Bolaget skall direkt eller indirekt, bedriva detaljhandel inom färgbranschen, äga och förvalta aktier och andra värdepapper äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.


Län: Stockholms län Ort: BrommaSökord företag inom:

Sökord nyheter inom:


Vad tycker folk om Måleributiken i Alvik AB


Långsamma leveranser av tapetprover

Beställde tapetprover från måleributiken (nu var det säkert ca 6 månader sen jag beställde) och det skulle ta någon enstaka dag. 3 veckor tog det inann jag hade fått hem mina tapetprover! Hade bokat in en målare som skulle komma då så jag hade inte särskilt mycket nytta av de där tapetproverna bortsett från arbetet att beställa samt hämta ut dom då jag inte han vänta på tapetproverna innan jag var tvungen att beställa hela tapetrullar. De beställde jag givetvis inte från måleributiken.se.

Skrev Sara 2011-01-21

Måleributiken dålig koll på tapeter?

Jag beställde tapeter från Måleributiken i alvik och efter några veckor kom tapeterna hem på posten eller ja, de kom till mitt närmsta postombud. Jag hämtade tapeterna men blev osäker på vilket lim jag skulle använda så jag ringde till Måleributiken i Alvik för att fråga om lim till mina nya tapeter. Jag fick ett besked om att det skulle vara vanligt papperslim.

Nu åkte jag till en annan färghandlare som ligger lite närmre där jag bor och köpte papperslim till tapeterna. En vecka senare kommer det en målare och ska sätta tapeterna, jag har sagt att jag har allt material hemma (tapeter och lim, han behöve bara ta med sig sina verktyg). Jag får ett samtal från målaren om att det saknas lim till tapeterna, jag säger att limmet står bredvid tapeterna. Han säger att det är fel lim till dom tapeterna. Målaren får nu åka och köpa nytt lim till tapeterna som jag hade köpt. Tack Måleributiken i Alvik för er telefonsupport!

Egentligen borde jag skicka en faktura till Måleributiken i Alvik på det extra betalt som målaren tog för tiden att åka och köpa nytt lim.

Skrev Johan 2010-09-21